Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

ΑΠΟ ΤΟ 1906

Σήμερα η Merla Pack είναι μια ολοκληρωμένη μονάδα γραφικών τεχνών, εκτυπώσεων, κυτιοποιίας, και παραγωγής χάρτινης συσκευασίας που δραστηριοποιείται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και αποτελεί το αποκορύφωμα μιας μακράς παράδοσης με δυναμική πορεία.

Η οικογένεια Μέρλα δραστηριοποιείται στον χώρο των γραφικών τεχνών από το 1906, όταν ο Απόστολος Μέρλας ίδρυσε το πρώτο λιθογραφείο στον Πειραιά. Τον διαδέχθηκε ο γιος του Πέτρος Μέρλας, και στην συνέχεια ο εγγονός, Απόστολος. Από το 2008 μέχρι σήμερα, η μονάδα διοικείται από την κόρη του Απόστολου, Μαρία Μέρλα. Για περισσότερα από 100 χρόνια, η γνώση και η πείρα κληρονομείται από γενιά σε γενιά.

Διατηρώντας την παραδοσιακή εικόνα αλλά και το εξαιρετικό όνομα της πολυετής της παρουσίας η Merla Pack σήμερα είναι μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής, με σύγχρονο εξοπλισμό, τόσο στον τομέα της εκτύπωσης, όσο και της κυτιοποιίας, και μορφοποίησης κουτιού. Το μεράκι μας για το αποτέλεσμα της «τέλειας συσκευασίας» και η προσωπική επαφή με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, μας έχουν αναδείξει ως μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του κλάδου.

Ο στόχος μας είναι παραγωγή με την υψηλότερη ποιότητα, σωστές τιμές και απόλυτη συνέπεια στους χρόνους παράδοσης.

Με συνεχώς ανοδική πορεία στον κύκλο εργασιών και στα κέρδη και εκσυγχρονισμό παραγωγικής μονάδας, σήμερα η Merla Pack ελέγχει όλα τα στάδια παραγωγής και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις συσκευασίας σε χαρτί και χαρτόνι.

Η αποστολή μας είναι να τιμούμε κάθε μέρα το όνομα που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας και να διατηρούμε τις ίδιες αξίες και ήθος απέναντι στην δουλειά μας, στους πελάτες και συνεργάτες μας.

Κατηγορία Συσκευασίας

ιστορίες που μας εμπνέουν

πώς να βελτιώσεις τη συσκευασία σου

Τέσσερις γενιές
σε ένα κουτί.
Εδώ και 100 χρόνια,
η γνώση και η πείρα
κληρονομείται
από γενιά σε γενιά.