Είχαμε το προϊόν, είχαμε τη ζήτηση αλλά μας έλειπε… η συσκευασία του δώρου!

Ο πελάτης, (www.montmarte.gr), ένα εκλεπτυσμένο κατάστημα αρωμάτων, ονειρεύτηκε μια συσκευασία luxury αλλά ταυτόχρονα minimal, μοντέρνα αλλά ταυτόχρονα κλασσική, οικονομική αλλά ταυτόχρονα και πολυτελής.

Η ανάγκη ήταν να δημιουργηθεί ένα gift box, το οποίο να συσκευάζει διαφορετικούς συνδυασμούς προϊόντων, όπως άρωμα + body lotion, ή body lotion + shower gel + άρωμα.

Ήταν δύσκολο το project…. Τα δείγματα και οι πειραματισμοί πήγαιναν και έρχονταν καθημερινά. Το ένα ήταν πολύ απλό , το άλλο πολύ περίπλοκο, το τρίτο πολύ ακριβό, το τέταρτο πολύ φθηνό και ούτω καθεξής…. Σε μια πορεία που διήρκησε περίπου 2 μήνες….

Τελικά όμως τα καταφέραμε!

Για να είναι «κλασσικό» επιλέξαμε ένα classy sic κοπτικό κασετίνας.

Όσον αφορά το «minimal» δημιουργικό, το επιμελήθηκε η @LOFTDART (www.loftdart.com) με ένα μονόχρωμο δημιουργικό με απλές γραμμές, πραγματικά εξαιρετικό, συνδυάζοντας το αφαιρετικό με το πολυτελές.

Βασιστήκαμε σε ένα παλαιότερο κοπτικό, και παραμετροποιήσαμε τις ανάγκες του, σχεδιάζοντας έτσι τρεις διαφορετικές «θήκες» για να υποδεχθούν και να υποστηρίξουν τους διαφορετικούς συνδυασμούς δώρων. Έτσι, το ίδιο κουτί, χρησιμοποιήθηκε για διαφορετικές χρήσεις!

Το αποτέλεσμα ήταν μια συσκευασία που ξεχειλίζει από αρώματα και δημιουργικότητα!

Η εταιρεία Montmartre έμεινε ευχαριστημένη και εμείς, για ακόμα μια φορά, φουσκώσαμε από υπερηφάνεια που ικανοποιήσαμε την επιθυμία μας για δημιουργία!

Τέσσερις γενιές
σε ένα κουτί.
Εδώ και 100 χρόνια,
η γνώση και η πείρα
κληρονομείται
από γενιά σε γενιά.
Ποιοί μας
εμπιστεύονται…