Η Ιαπωνέζικη κουζίνα είναι μια κουζίνα με ιδιαίτερη γεύση, όμως η πλειοψηφία ανθρώπων που έχει δοκιμάσει, την έχει λατρέψει αμέσως. Σήμερα υπάρχουν φανατικοί λάτρεις του sushi, που το απολαμβάνουν είτε στο αγαπημένο τους εστιατόριο, είτε στο σπίτι τους.

Η περίπτωση όμως του delivery στο sushi δεν είναι απλή υπόθεση καθώς υπάρχουν διάφορες δυσκολίες που πρέπει να αντιμετωπιστούν:

  1. Το κουτί ίσως είναι πολύ μεγάλο για την ποσότητα του φαγητού που περιέχει με κίνδυνο το φαγητό να ανακατευτεί και να φτάσει μεκακή εικόνα στον πελάτη.
  2. Οι μερίδες των διαφορετικών γεύσεων ενδέχεται να μπερδευτούν.
  3. Τα δοχεία με τις sauce washabi και σόγιας ενδέχεται να μετακινηθούν μέσα στο φαγητό εάν δεν είναι σταθερές.
  4. Η στεγανότητατου κουτιού δεν είναι εγγυημένη.

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω η αλυσίδα εστιατορίων ChochoSan ήρθε σε εμάς για να της δώσουμε τη λύση. Αφού μελετήσαμε σε βάθος την περίπτωση με ιδέες και δοκιμές με δείγματα καταλήξαμε σε μία πρωτοποριακή εσωτερική «σχάρα» που χρησιμοποιείται ως διαχωριστικό των μερίδων rolls, καθώς και υπάρχουνθέσεις για σταθεροποίηση των sauces.

Το αποτέλεσμα, εκτός από εντυπωσιακό στην εμφάνιση, ήταν και η απόλυτη λειτουργικότητα!

  • Με την εσωτερική σχάρα δίνει την δυνατότητα διαχωρισμού σε 4 μερίδες έτσι ώστε να μην μπερδεύονται μεταξύ τους και να εξασφαλίζεταιη μέγιστη γευστική απόλαυση σε κάθε μπουκιά!
  • Επίσης οριοθετούνται οι μερίδες μέσα στο κουτί με μεγαλύτερη σταθερότητα ούτως ώστε όταν φτάνει στα χέρια μας να είναι άθικτο.
  • Επιπλέον με την επιπρόσθετη επίστρωση στεγανοποίησης που διαθέτειτο εσωτερικό του κουτιού, η συγκράτηση υγρασιών είναι εγγυημένη.
  • Η έξτρα αποσπωμένη «σχαρίτσα»με τις 3 τρύπες για την υποδοχή των μπολ με τις sauces δίνει απολυτή σταθερότητα και έτσι εκμηδενίζεται ο κίνδυνος τα δοχεία να ανοίξουν και να χυθεί η σάλτσα κατά την μεταφορά.
  • Τέλος η κατασκευή είναι κατασκευασμένη από χαρτόνι κατάλληλο για επαφή με τρόφιμακαι πλήρως ανακυκλώσιμο,φιλικό προς το περιβάλλον.

Τα εστιατόριά Chochosan, με υψηλή αισθητική σε όλα τα στοιχεία τους, δινουν την αποκλειστικότηταστους πελάτες τους καθέ χρόνο να απολαμβάνουν και ένα νέο εργο τέχνης που κοσμει τα κουτια τους φιλοτεχνημενο αποκλειστικα για την Chochosan από τον ζωγράφο Σταθόπουλο.

Εμείς με τη σειρά μας συμβάλαμε να αναβαθμίσουμε τεχνικά την συσκευασία έτσι ώστε το μοναδικό αποτέλεσμα να μην είναι μόνο αισθητικό αλλά και λειτουργικό.

Τέσσερις γενιές
σε ένα κουτί.
Εδώ και 100 χρόνια,
η γνώση και η πείρα
κληρονομείται
από γενιά σε γενιά.
Ποιοί μας
εμπιστεύονται…