Υπηρεσίες

Από το Α ως το Ω αναλαμβάνουμε την παραγωγή της συσκευασίας σας, από την αρχική ιδέα, την σχεδίαση, την παραγωγή ως και την παράδοσης της συσκευασίας σας! Η Merla Pack είναι μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής χάρτινης συσκευασίας με υψηλή αισθητική, εμπειρία 100 χρόνων στο τεχνικό κομμάτι, ποιοτική παραγωγή και ευέλικτους χρόνους.

Packaging Consulting Συμβουλευτική Συσκευασίας

Όταν ο πελάτης χρειάζεται βοήθεια στο να επιλέξει τον τύπο της συσκευασίας, υπάρχει δυνατότητα να μας δείξει το περιεχόμενο που θέλει να συσκευάσει και εμείς να σχεδιάσουμε, να προτείνουμε ιδέες, να κατασκευάσουμε δείγματα και τελικά να καταλήξουμε μαζί στην καταλληλότερη συσκευασία που θα αναδείξει το προϊόν.

Σχεδιασμός Κοπτικού

Το πρώτο στάδιο και το πιο σημαντικό είναι ο σχεδιασμός και η επιλογή του σχήματος, του μεγέθους και του τρόπου που κλείνει μια συσκευασία, έτσι ώστε να είναι πρακτική και εμφανίσιμη.

Δημιουργικό | Design

Ανάλογα τις ανάγκες, υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε το δημιουργικό του πελάτη, ή να αναλάβουμε και το design/ μακέτα για την παραγωγή της συσκευασίας.

 

Εκτύπωση

Εκτύπωση offset υψηλής ποιότητας με μηχανή μεγάλης διάστασης, υψηλής ταχύτητας και δυνατότητες διαφόρων φινιρισμάτων τελειοποίησης.

Κυτιοποιία

Μορφοκοπή με κοπτικά καλούπια και συρταροκόλληση των κουτιών κάθε είδους και ποιότητας με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και ταχύτητας.

Ειδικές Επεξεργασίες Φινίρισμα

Οι δυνατότητες τελειοποίησης εκτύπωσης και φινιρίσματος για να γίνει η συσκευασίας σας μοναδική είναι αμέτρητες! Ανάγλυφο, χρυσοτυπία, επίστρωση ματ ή γυαλιστερής πλαστικοποίησης, επίστρωση βερνικιού blister, ειδικές επιστρώσεις στεγανοποίησης, όλα είναι εφικτά από εμάς!

Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου

Για την διασφάλιση της ποιότητας της συσκευασίας, υπάρχει τμήμα ποιοτικού ελέγχου που διασφαλίζει την αρτιότητα του τελικού προιόντως που θα παραλάβετε.

Μεταφορά | Παράδοση

Διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά και άλλα μεταφορικά μέσα για την ασφαλή και άμεση παράδοση στον χώρο σας.

Κατηγορία Συσκευασίας

πώς να βελτιώσεις τη συσκευασία σου

Τέσσερις γενιές
σε ένα κουτί.
Εδώ και 100 χρόνια,
η γνώση και η πείρα
κληρονομείται
από γενιά σε γενιά.